Menu
Кошница

Транснационално сътрудничество

Добра практика от Италия: Проектът, подкрепен от Европейския фонд за морско дело и рибарство 2014-2020 и подхода Водено от общностите местно развитие в рибарските райони, е за създаване на мрежа за управление на морските отпадъци на остров Сардиния. Държава: ИталияОбща стойност на проекта:..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Добра практика от Франция: Проектът, подкрепен от Европейския фонд за морско дело и рибарство 2014-2020 и подхода Водено от общностите местно развитие в рибарските райони, има за цел да създаде нова морска защитена зона в испанския рибарския район Кадис, разположен в Югозападна Испания, на брега на ..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Добра практика от Литва: Проектът за транснационално сътрудничество между Местни инициативни рибарски групи (МИРГ) и Местни инициативни групи (МИГ) в района на Балтийско море спомага за изграждането на онлайн платформа, обединяваща заинтересованите страни в сектора на дребномащабния риболов. Кр..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Предложение за участие в проектна идея за транснационално сътрудничество с МИРГ от Гърция - WETLAND LIFEПартньорство от 7 МИРГ в Гърция търси партньор за транснационално сътрудничество с опит в управлението на защитени зони, вкл. превръщането на туристическите дейности и услуги в по-атрактивни. Експ..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Предложение от 9 МИРГ от Полша за проект за транснационално сътрудничество, насочен към обмяна на опит и съвместни действия за развитие на рибарските райониОписание на проектната идея:Риболов и риболовен потенциал - създаване на условия за местно развитиеГрупа от 9 МИРГ от Полша, разположени въ..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Предложение за сътрудничество от организации от Гърция за създаване на Инкубатор за синя икономикаПредложението е публикувано на интернет страницата на FARNET /Eвропейската мрежа на рибарските райони/. Цели на проекта: Инкубаторът за синя икономика ще бъде структура за установява..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Предложение за проект за транснационално сътрудничество на тема "Стронгилът (Neogobius melanostomus) – като потенциална търговка възможност в Прибалтийския регион"Стронгилът (Neogobius melanostomus) е инвазивен вид риба с икономически потенциал, който в наши дни е разпространен в целия Балтийски рег..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Кратка информация за проектаMELTEMI е проект, финансиран по програма Interreg V-B Balkan-Mediterranean European 2014-2020, който насърчава сътрудничеството между четири държави: Албания, България, Гърция и Кипър в съвместни усилия срещу морските отпадъци. Общата цел на проекта MELTEMI е, наред с ..
0 лв.
Без данък:0 лв.
MEET представлява мрежа от защитени зони, работещи заедно за опазване на природното и културно богатство на регионите в Средиземно море, като едновременно с това мрежата промотира нов модел за екотуризъм посредством разработване на висококачествени продукти за екотуризъм и иновативни инструменти за ..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Marielle Philip от Франция разработва иновативна технология за производство на екологична кожа за дрехи, чанти и обувки от отпадъчната кожа на рибитеОфициално наименование на проекта:FEMER peau marine                                                                                                  ..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)