Menu
Кошница

Транснационално сътрудничество

7 февруари 2023 г.: Уебинар, посветен на поканата за мрежи по УРБАКТ IV и възможност за включване в мрежа, водена от община Михаловце, Словакия
Ново
Покана за създаване на мрежи за съвместно планиране по Програма УРБАКТ IVОтворена е първата покана по Програма УРБАКТ IV – подкрепа за създаване на мрежи за съвместно планиране с участието на местни власти и техните партньори от цяла Европа. Целта на мрежите е насърчаване на партньорското и интегрир..
0 лв.
Без данък:0 лв.
9-10 ноември 2023 г.: MariMatch Europort 2023 – събитие за намиране на партньори
Ново
Marimatch, международното морско B2B събитие за намиране на партньори, организирано от Enterprise Europe Network, е фокусирано върху международното сътрудничество за ускоряване на иновациите. Събитието предлага възможност за бързи срещи 1:1 с нови бизнес партньори. Регистрирането на у..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Пристанищата са сред основните входни точки на океана. Създаден през 2021 г. Atlantic Smart Ports Blue Acceleration Network (AspBAN) включва повече от 40 пристанища в различни региони на Атлантическия океан. Целта на проекта е да превърне пристанищата в центрове за развитие на нови и устойчиви б..
0 лв.
Без данък:0 лв.
SBEP обяви първата съвместна транснационална покана: „Пътят напред: процъфтяваща устойчива синя икономика за по-светло бъдеще“.
Ново
Партньорството за устойчива синя икономика (SBEP) обяви първата съвместна транснационална покана, озаглавена „Пътят напред: процъфтяваща устойчива синя икономика за по-светло бъдеще“.Проектните предложения трябва да бъдат разработени на общоевропейско ниво и в различните европейски морски басейни: С..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Агенцията за планиране на Малта търси партньори
Ново
Националната агенция за пространствено (морско, градско, селско) планиране на Малта (www.pa.org.mt) има интерес за включване в проектна идея по Програма „Интеррег Европа“ 2021-2027.Тематичните области, в които Агенцията желае да установи партньорства, са:научен и иновационен капацитет;зелени пъ..
0 лв.
Без данък:0 лв.
ВЪВ ВРЪЗКА С ПРОВЕДЕНА НА 05 октомври 2022 Г. В ГР. БУКУРЕЩ, РАБОТНА СРЕЩА МЕЖДУ ЕКСПЕРТИ ОТ ЗВЕНОТО ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА НАЦИОНАЛНАТА РИБАРСКА МРЕЖА БЪЛГАРИЯ И РУМЪНИЯ, ФИНАНСИРАНИ ОТ ЕФМДР 2014-2020, ВИ ИНФОРМИРАМЕ ЗА ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ОРГАНИЗИРАНЕ НА ПОСЕЩЕНИЯ ЗА ОБМЯНА НА ОПИТ МЕЖДУ РУМЪНСКИТЕ И БЪ..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Възможности за транснационално сътрудничество с партньорство от МИРГ от Естония
Ново
ВЪВ ВРЪЗКА С участие в ЕВРОПЕЙСКИЯ МОРСКИ ДЕН (EMD) В ПЕРИОДА 24 – 25 МАЙ 2023 Г. В ГР. БРЕСТ, ФРАНЦИЯ, ЕКСПЕРТИ ОТ ЗВЕНОТО ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА НАЦИОНАЛНАТА РИБАРСКА МРЕЖА НА БЪЛГАРИЯ И ЕСТОНИЯ ОБСЪДИХА ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ОРГАНИЗИРАНЕ НА ПОСЕЩЕНИЯ ЗА ОБМЯНА НА ОПИТ МЕЖДУ ЛАТВИЙСКИ ОРГАНИЗАЦИИ И БЪЛГАРСКИ..
0 лв.
Без данък:0 лв.
       ВЪВ ВРЪЗКА С ПРОВЕДЕНА НА 20.05.2022 Г. В ГР. болоня, италия, РАБОТНА СРЕЩА МЕЖДУ ЕКСПЕРТИ ОТ ЗВЕНОТО ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА НАЦИОНАЛНАТА РИБАРСКА МРЕЖА И ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ИСПАНСКАТА МРЕЖА НА РИБОЛОВНИТЕ ГРУПИ И МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО, РИБОЛОВА И ХРАНИТЕ, ВИ ИНФО..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Възможности за транснационално сътрудничество с партньорство от МИРГ от Латвия
Ново
ВЪВ ВРЪЗКА С участие във форум в периода 15 – 17 май 2023 г. в гр. водице, хърватия на тема „инициатива за работа в мрежа. начало на EMFAF С АКЦЕНТ ВЪРХУ ИНОВАТИВНИЯ СИН ТУРИЗЪМ”, организиран от FAMENET, ЕКСПЕРТИ ОТ ЗВЕНОТО ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА НАЦИОНАЛНАТА РИБАРСКА МРЕЖА НА БЪЛГАРИЯ И ЛАТВИЯ ОБСЪДИХА..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Възможности за транснационално сътрудничество с партньорство от МИРГ от Литва
Ново
ВЪВ ВРЪЗКА С участие В ПЕРИОДА 10 – 11 ОКТОМВРИ 2023 Г. В ГОДИШНАТА СРЕЩА НА FAMENET В БРЮКСЕЛ, ЕКСПЕРТИ ОТ ЗВЕНОТО ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА НАЦИОНАЛНАТА РИБАРСКА МРЕЖА НА БЪЛГАРИЯ И ЛАТВИЯ ОБСЪДИХА ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ОРГАНИЗИРАНЕ НА ПОСЕЩЕНИЯ ЗА ОБМЯНА НА ОПИТ МЕЖДУ ОРГАНИЗАЦИИ от литва И БЪЛГАРСКИ МЕСТНИ ИНИ..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Испанска община търси партньори от България
Ново
Община Авилес, Испания търси български партньори за включване в мрежа за съвместно планиране по Програма УРБАКТ на ЕС. Авилес ще са водещ партньор в мрежата, насочена към общини, имащи индустриален характер или такива планиращи развитие в тази насока, съчетано с прилагане на европейск..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Италианска община търси партньор по програма ЕРАЗЪМ+
Ново
Италианската Община Нарни (Умбрия), търси партньори за консорциум в рамките на програма ЕРАЗЪМ+ (2023) - Европейски спортни събития с нестопанска цел.ТИП: Местни събитияИДЕНТИФИКАТОР: ERASMUS-SPORT-2023-SNCESE.Проектът, със заглавие е ЕВРОПЕЙСКИ ГРАДСКИ ИГРИ НА ОТКРИТО (с акроним: G.E.C.O.), насърча..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Показани 1 от 12 | 33 (3 Страници)