Menu
Кошница

Иновации

Alganelle - иновативна френска биотехнологична компания, специализирана в разработването и производството на естествени молекули от микроводорасли с висока добавена стойност
Ново
Кратко описание на иновативната компания:Alganelle е иновативна биотехнологична компания, специализирана в разработването и производството на естествени молекули от микроводорасли с висока добавена стойност. Съединенията (метаболити, зелени градивни елементи, протеини и др.), разработени от иноватив..
0 лв.
Без данък:0 лв.
AtSeaNova - белгийска компания, създадена в резултат от изпълнението на изследователския проект AT-SEA, предлага цялостни решения за промишлено отглеждане на водорасли
Ново
Кратко описание на иновативната компания:AtSeaNova е белгийска компания, която предлага цялостни решения за промишлено отглеждане на водорасли. Фермите за водорасли могат да бъдат създадени на места, които са подходящи за отглеждане на водорасли и могат да бъдат адаптирани към различни морски и клим..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Danvos - Биорафиниране на морски водорасли спомага за справяне с климатичните промени
Ново
Кратко описание на иновативната компания:Danvos е холандска частна компания, основана от хранителен технолог, чиято мисия е разработване на биорафинерия за водорасли и създаване на практически приложения на новооткритите съединения. Продуктите, създадени чрез рафиниране на морски водорасли, има..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Eranova – френски иновативен стартъп за производство на биологична пластмаса от зелени макроводорасли
Ново
Кратко описание на иновативната компания:Eranova е френски стартъп, който създава биологична пластмаса от зелени макроводорасли. Наличието на макроводорасли в крайбрежните региони е основен източник на замърсяване, а токсичните газове, които макроводораслите отделят, представляват риск за океаните, ..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Genis - Иновативна исландска компания превръща обикновените рибни биологични отпадъци в голяма био-възможност
Ново
Кратко описание на иновативната компания:Genis е компания от Исландия, която разработва няколко умни бизнес възможности чрез използване на странични продукти, генерирани при преработката на скариди, а именно техните черупки. Genis е биотехнологична компания, основана през 2005 г. в Siglufjörður..
0 лв.
Без данък:0 лв.
MicroSynbiotiX - микроводораслите се превръщат в умно средство за доставка на терапевтични медикаменти за борба с болестите в аквакултурата
Ново
Кратко описание на иновативната компания:MicroSynbiotiX е биотехнологична стартираща компания, насочена към разработване на нова технология за производство на ваксини с перорално приложение. Технологията дава възможност на фермерите да включват терапевтични агенти във фуражите за животни за защита о..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Musselfeed - иновативен метод за извличане на ценни продукти от сини миди
Ново
Кратко описание на иновативната компания:Musselfeed е шведско стартиращо предприятие, което е разработило иновативен индустриален метод за извличане на ценни продукти от сини миди. Мидите са сред най-устойчивата морска храна на пазара. Месото от миди е висококачествен хранителен продукт, богат на пр..
0 лв.
Без данък:0 лв.
PHEE - гръцка иновативна компания предлага алтернативни продукти от устойчиви морски суровини
Ново
Кратко описание на иновативната компания:PHEE е гръцка стартираща компания, която създава и продава нов устойчив биокомпозитен материал, който се произвежда от мъртви листа на растението Posidonia Oceanica, намиращо се във водите на Средиземно море. Произведеният от компанията устойчив материал..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Reseaclons: Иновативен пилотен проект за събиране и рециклиране на морски отпадъци, реализиран с подкрепата на МИРГ във Франция
Ново
Добра практика от Франция: Проектът, подкрепен от Европейския фонд за морско дело и рибарство 2014-2020 и подхода Водено от общностите местно развитие в рибарските райони на Франция, е за разработване и прилагане на иновативна пилотна схема за събиране и рециклиране на морски отпадъци, която успява ..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Sea4Us - Биотехнологична компания в областта на морските фармацевтични изследвания и разработки
Ново
Кратко описание на иновативната компания:Sea4Us е биофармацевтична компания, която използва морски съединения от безгръбначни организми като гъби и анемони за производство на нови медикаменти за лечение на хроничната болка. Възможностите за развитие пред иновативната компания са големи, тъй като се ..
0 лв.
Без данък:0 лв.
SEAentia - иновативна португалска компания произвежда висококачествена риба по устойчив начин чрез комбиниране на нови инженерни методи и научни изследвания в аквакултурите
Ново
Кратко описание на иновативната компания:SEAentia е португалски стартъп, основан през септември 2017 г. и разположен в Кантанхеде, Коимбра. Иновативната компания има за цел да произвежда висококачествена риба по устойчив начин чрез комбиниране на нови инженерни методи и научни изследвания в аквакулт..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Seakura - Иновативна компания, която разработва пилотна технология, позволяваща отглеждането на водорасли на сушата
Ново
Кратко описание на иновативната компания:Иновативната компания Seakura е пионер в отглеждането на устойчиви морски култури в Израел и разработва модерни технологии, които позволяват да се отглеждат водорасли на сушата, като същевременно се защитава морската среда.Seakura е създадена в Израел през 20..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Показани 1 от 12 | 41 (4 Страници)