Menu
Кошница

Междутериториално сътрудничество

Добра практика от Полша: Проектът за вътрешнотериториално сътрудничество между три Местни инициативни рибарски групи (МИРГ) в Поморския регион в Полша подпомага местните рибари чрез създаването на нова платформа за популяризиране и продажба на местна риба и рибни продукти. Държава: ПолшаБе..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Добра практика от Латвия: Проектът за вътрешнотериториално сътрудничество между шест Местни инициативни рибарски групи в Латвия спомага за изготвянето на план за оценка и управление на морските водорасли в крайбрежните райони на Латвия.Държава: ЛатвияБезвъзмездна финансова помощ:50 000 евроЕвропейск..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Добра практика от Испания: Проектът, реализиран в сътрудничество между две Местни инициативни рибарски групи (МИРГ), е за създаване на асоциация, която има за цел да увеличи видимостта на жените в сектора "Риболов и аквакултури" и да подобри способността им да разработват бизнес проекти, които помаг..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Проектът TIMMOD – „НАСЪРЧАВАНЕ НА ТЕХНОЛОГИЧНИТЕ ИНОВАЦИИ В МОНИТОРИНГА И МОДЕЛИРАНЕТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА ЗА ОЦЕНКА НА РИБНИ И НЕРИБНИ РЕСУРСИ“ обединява усилията на шест партньорски организации от пет държави (България, Румъния, Гърция, Молдова и Грузия) в един мултидисциплинарен консорциум  TI..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Добра практика от Франция: Проектът, финансиран чрез подхода Водено от общностите местно развитие (ВОМР) в рибарски район във Франция, включва организиране на Хакатон събитие, с цел намиране на решения за местните предизвикателства, които се срещат в крайбрежни райони на Франция.Добрата практика пре..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Добра практика от Португалия -  Проектът, реализиран в сътрудничество между МИРГ и НПО, е за надграждане на онлайн платформа за директна продажба на риба и рибни продукти на крайните потребители в Португалия.Държава:Португалия                   ..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Добра практика от Дания -  Проектът за вътрешнотериториално сътрудничество между Местни инициативни рибарски групи (МИРГ) и Местни инициативни групи (МИГ) в района Лимфьорд спомага за справяне с местните предизвикателства и постигане на местните икономически и екологични цели, като създава нова тури..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Добра практика от Испания - проект за диверсификация на икономическите дейности в рибарския район в рамките на Морския и сухоземния национален парк на Атлантическите островиОфициално наименование на проекта:Mar das Illas                                     Държава: ИспанияОбща стойност на допустимит..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)