Menu
Кошница

Електронен бюлетин

        

ЕЛЕКТРОНЕН БЮЛЕТИН НА НАЦИОНАЛНАТА РИБАРСКА МРЕЖА ЗА МЕСЕЦ МАЙ 2022 Г.
Ново
ЕЛЕКТРОНЕН БЮЛЕТИН НА НАЦИОНАЛНАТА РИБАРСКА МРЕЖА ЗА МЕСЕЦ МАЙ 2022 Г.Електронният бюлетин на Националната Рибарска Мрежа съдържа в обобщен вид най-важната информация за сектор "Рибарство и аквакултири" и развитието на рибарските райони в България. В електронния бюлетин е включена полезна информ..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Електронен бюлетин на Националната Рибарска Мрежа за месец Април 2022 г.
Ново
Електронен бюлетин на Националната Рибарска Мрежа за месец Април 2022 г.Електронният бюлетин на Националната Рибарска Мрежа съдържа в обобщен вид най-важната информация за сектор "Рибарство и аквакултири" и развитието на рибарските райони в България. В електронния бюлетин е включена полезна информац..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Електронен бюлетин на Националната Рибарска Мрежа за месец Декември 2021 г. Електронният бюлетин на Националната Рибарска Мрежа съдържа в обобщен вид най-важната информация за сектор "Рибарство и аквакултири" и развитието на рибарските райони в България. В електронния бюлетин е включена полезна..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Електронен бюлетин на Националната Рибарска Мрежа за месец Март 2022 г.
Ново
Електронен бюлетин на Националната Рибарска Мрежа за месец Март 2022 г.Електронният бюлетин на Националната Рибарска Мрежа съдържа в обобщен вид най-важната информация за сектор "Рибарство и аквакултири" и развитието на рибарските райони в България. В електронния бюлетин е включена полезна информаци..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Електронен бюлетин на Националната Рибарска Мрежа за месец Ноември 2021 г. Електронният бюлетин на Националната Рибарска Мрежа съдържа в обобщен вид най-важната информация за сектор "Рибарство и аквакултири" и развитието на рибарските райони в България. В елек..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Електронен бюлетин на Националната Рибарска Мрежа за месец Февруари 2022 г.
Ново
В електронния бюлетин за месец Февруари 2022 година е включена полезна информация за:стартиралите и предстоящите инициативи и кампании на национално и регионално ниво;обявените процедури за подбор на проекти по Програмата за морско дело и рибарство (ПМДР) 2014-2020 и подхода ВОМР;предстоящите приеми..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Електронен бюлетин на Националната Рибарска Мрежа за месец Януари 2022 г.Електронният бюлетин на Националната Рибарска Мрежа съдържа в обобщен вид най-важната информация за сектор "Рибарство и аквакултири" и развитието на рибарските райони в България. В електронния бюле..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Електронен бюлетин на Националната Рибарска Мрежа за месец Октомври 2021 г. В електронния бюлетин за месец Ноември 2020 година е включена полезна информация за: обявените процедури за подбор на проекти по Програмата за морско дело и рибарство (ПМДР) 2014-2020 и стратегиите за ВОМР на МИРГ..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Електронен бюлетин на Националната Рибарска Мрежа за месец Септември 2021 г. В електронния бюлетин за месец Ноември 2020 година е включена полезна информация за: проведените събития и мероприятия на Националната Рибарска Мрежа;обявените процедури за подбор на проекти по Про..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Електронен бюлетин на Националната Рибарска Мрежа за месец Август 2021 г. В електронния бюлетин за месец Ноември 2020 година е включена полезна информация за: проведените събития и мероприятия на Националната Рибарска Мрежа;обявените процедури за подбор на проекти по Програ..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Електронен бюлетин на Националната Рибарска Мрежа за месец Юли 2021 г. В електронния бюлетин за месец Ноември 2020 година е включена полезна информация за: проведените събития и мероприятия на Националната Рибарска Мрежа;обявените процедури за подбор на проекти по Програмата за морско дел..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Електронен бюлетин на Националната Рибарска Мрежа за месец Юни 2021 г. В електронния бюлетин за месец Ноември 2020 година е включена полезна информация за: обявените процедури за подбор на проекти по Програмата за морско дело и рибарство (ПМДР) 2014-2020 и стратегиите за ВОМР на МИРГ;пред..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Показани 1 от 12 | 31 (3 Страници)