Menu
Кошница

Електронен бюлетин

        

Електронен бюлетин за месец ноември 2023 г.
Ново
Електронен бюлетин за месец ноември 2023 г.В електронния бюлетин за месец Ноември 2023 година е включена полезна информация за:стартиралите и предстоящите инициативи и кампании на европейско, национално и регионално ниво;предстоящи и проведени събития, конференции и семинари в сферата на рибарствот..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Електронен бюлетин на Националната Рибарска Мрежа за месец Август 2022 г. Електронният бюлетин на Националната Рибарска Мрежа съдържа в обобщен вид най-важната информация за сектор "Рибарство и аквакултири" и развитието на рибарските райони в България. В електронния бюлетин е включена полезна и..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Електронен бюлетин на Националната Рибарска Мрежа за месец Август 2023 г.
Ново
Електронен бюлетин на Националната Рибарска Мрежа за месец Август 2023 г.В електронния бюлетин за месец август 2023 година е включена полезна информация за:стартиралите и предстоящите инициативи и кампании на европейско, национално и регионално ниво;предстоящи и проведени събития, конференции и сем..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Електронен бюлетин на Националната Рибарска Мрежа за месец Април 2023 г.В електронния бюлетин за месец Април 2023 година е включена полезна информация за:стартиралите и предстоящите инициативи и кампании на европейско, национално и регионално ниво;отворените  процедури за за подбор на проекти п..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Електронен бюлетин на Националната Рибарска Мрежа за месец Декември 2022 г.    Електронният бюлетин на Националната Рибарска Мрежа съдържа в обобщен вид най-важната информация за сектор "Рибарство и аквакултири" и развитието на рибарските райони в България. В електронния бюлетин е вкл..
0 лв.
Без данък:0 лв.
ЕЛЕКТРОНЕН БЮЛЕТИН НА НАЦИОНАЛНАТА РИБАРСКА МРЕЖА ЗА МЕСЕЦ МАЙ 2022 Г.Електронният бюлетин на Националната Рибарска Мрежа съдържа в обобщен вид най-важната информация за сектор "Рибарство и аквакултири" и развитието на рибарските райони в България. В електронния бюлетин е включена полезна информ..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Електронен бюлетин на Националната Рибарска Мрежа за месец Май 2023 г.В електронния бюлетин за месец Май 2023 година е включена полезна информация за:стартиралите и предстоящите инициативи и кампании на европейско, национално и регионално ниво;отворените  процедури за за подбор на проекти по Пр..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Електронен бюлетин на Националната Рибарска Мрежа за месец Март 2023 г.В електронния бюлетин за месец Март 2023 година е включена полезна информация за:стартиралите и предстоящите инициативи и кампании на европейско, национално и регионално ниво;отворените  процедури за за подбор на проекти по ..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Електронен бюлетин на Националната Рибарска Мрежа за месец Ноември 2022 г.    Електронният бюлетин на Националната Рибарска Мрежа съдържа в обобщен вид най-важната информация за сектор "Рибарство и аквакултири" и развитието на рибарските райони в България. В електронния бюлетин е вклю..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Електронен бюлетин на Националната Рибарска Мрежа за месец Октомври 2022 г.    Електронният бюлетин на Националната Рибарска Мрежа съдържа в обобщен вид най-важната информация за сектор "Рибарство и аквакултири" и развитието на рибарските райони в България. В електронния бюлетин е вкл..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Електронен бюлетин на Националната Рибарска Мрежа за месец Септември 2022 г.    Електронният бюлетин на Националната Рибарска Мрежа съдържа в обобщен вид най-важната информация за сектор "Рибарство и аквакултири" и развитието на рибарските райони в България. В електронния бюлетин е ..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Електронен бюлетин на Националната Рибарска Мрежа за месец Февруари 2023 г.В електронния бюлетин за месец Февруари 2023 година е включена полезна информация за:стартиралите и предстоящите инициативи и кампании на европейско, национално и регионално ниво;отворените  процедури за за подбор на про..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Показани 1 от 12 | 48 (4 Страници)