Menu
Кошница

Посещения и обмяна на опит

На 5 октомври 2022 г., в Министерство на земеделието и развитие на селските райони на Република Румъния в Букурещ Звеното за подкрепа на Националната Рибарска Мрежа (НРМ) проведе работна среща с Румънската Национална рибарска мрежа за обмен на добри практики, възможности за взаимодействия и създав..
0 лв.
Без данък:0 лв.
В периода 24 – 25 май 2023 г. в Brest Expo - Parc de Penfeld в гр. Брест, Франция се проведе Европейският морски ден (EMD) – годишното двудневно събитие, по време на което европейската морска общност се среща, за да работи в мрежа, да обсъжда и ..
0 лв.
Без данък:0 лв.
В периода 15 – 17 май 2023 г. в гр. Водице, Хърватия се проведе „Инициатива за работа в мрежа. Начало на EMFAF с акцент върху иновативния син туризъм” В събитието, което бе организирано от Мрежата за мониторинг, оценка и местна подкрепа на риболова и аквакултурите (FAMENET) участваха над 125 предс..
0 лв.
Без данък:0 лв.
НА 26.07.2021 Г. , В ГР. ПОЛИГИРОС, ГЪРЦИЯ, ЕКСПЕРТИ ОТ ЗВЕНОТО ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА НАЦИОНАЛНАТА РИБАРСКА МРЕЖА (НРМ) ПРОВЕДОХА РАБОТНА СРЕЩА С ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА МИРГ "ХАЛКИДИКИ"(ΑΝΕΤΧΑ SA -DEVELOPMENT ASSOCIATION OF HALKIDIKI SA) ЗА ОБСЪЖДАНЕ НА ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА РЕАЛИЗИРАНЕ НА ДЕЙНОСТИ И ПРОЕКТИ ЗА СЪТРУ..
0 лв.
Без данък:0 лв.
НА 20.05.2022 Г., В ГР. БОЛОНЯ, ИТАЛИЯ, ЕКСПЕРТИ ОТ ЗВЕНОТО ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА НАЦИОНАЛНАТА РИБАРСКА МРЕЖА (НРМ) ПРОВЕДОХА РАБОТНА СРЕЩА С ИСПАНСКАТА МРЕЖА НА РИБОЛОВНИТЕ ГРУПИ И МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО, РИБОЛОВА И ХРАНИТЕ ЗА ОБСЪЖДАНЕ НА ВЪПРОСИ ВЪВ ВРЪЗКА С НОВИЯ ПРОГРАМЕН ПЕРИОД, ДОБРИ ПРАКТИ..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)