Институтът по океанология – БАН кани деца и млади хора от всички възрастови групи, да участват в дейност „Моментна Снимка” – фотографски конкурс за вас и мен по проект  DOORS.  

Фотоконкурсът #BlackSeaInWinter Photo Contest  вече стартира. В него партньорите от проекта призоваваме начинаещи фотографи от всички възрасти и с различни възможности да изпратят своите зимни черноморски снимки – може да са красиви пейзажи или нещо, което подчертава изменението на климата, чрез екстремни метеорологични явления или замърсяване на Черно море с отпадъци. Без значение е с какъв фотоапарат ще направите снимките, единственото, което ние искаме е вашите снимки да разкажат история за морската среда”, съобщават организаторите.

Целта на фотоконкурса е в него да участват деца, подрастващи и млади хора от всички възрастови групи, независимо от своята националност и принадлежност, обединени в една идея – улавяне на черноморски зимни моменти през фотообектива.

Екипът на проекта професионално ще отпечата творбите на участниците и ще представи най-добрите фотографски снимки на различни събития през цялата година. Това ще бъде направено и онлайн.

Възползвайте се от възможността, уменията ви да бъдат признати от международна публика!”, апелират още организаторите.

            Повече информация за проект DOORS  може да намерите тук.