Menu
Кошница

ПРЕЗЕНТАЦИИ - ПЕТА ГОДИШНА СРЕЩА НА НАЦИОНАЛНАТА РИБАРСКА МРЕЖА - 27.09.2021 г./гр. Пловдив

На 27.09.2021 г. в град Пловдив, Гранд Хотел Пловдив,  се проведе петата годишна среща на Националната Рибарска Мрежа. Темата на форума беше „Бъдещето на общата политика в областта на рибарството - предизвикателства и перспективи“ и имаше за цел да запознае участниците с новостите при финансирането по линия на Европейския фонд за морско дело, рибарство и аквакултури (ЕФМДРА) през следващия програмен период. 

По-долу можете да намерите програмата и презентациите, представени по време на годишната среща:

ПРОГРАМА -  ПЕТА ГОДИШНА СРЕЩА НА НАЦИОНАЛНАТА РИБАРСКА МРЕЖА 

Презентации:

1. Презентация на тема "Как Европейският фонд за морско дело, рибарство и аквакултури (ЕФМДРА) ще подкрепя секторите на рибарството и аквакултурите през периода 2021-2027 г. - общи положения, цели и приоритети."


2. Презентация на тема "Възможности за прилагане на опростени разходи през програмен период 2021-2027 – методология, избор на типове операции, примери от други държави в ЕС."


3. Презентация на тема "Стратегически документи на ЕС, определящи приоритетите за развитие в секторите на рибарството и аквакултурите."


4. Презентация на тема "Учредяване на организации на производители и изпълнение на планове за производство и предлагане на пазара – основни изисквания и предизвикателства."5. Презентация на тема "Развитие на пазара на биологично отглеждани аквакултури – сравнителни данни за ЕС и тенденции в развитието."


6. Презентация на тема "Биологично производство на аквакултури – изисквания и условия за сертифициране."


7. Презентация на тема "Тенденции в развитието на синята икономика - влияние на COVID-19, основни бариери и перспективи пред синята икономика. Примери за проекти и добри практики по подхода ВОМР, насърчаващи устойчивата синята икономика в България."


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha