Menu
Кошница

Доклади и анализи
ГОДИШЕН ДОКЛАД ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ ПО ПМДР ЗА 2021 Г.
Ново
ГОДИШЕН ДОКЛАД ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ ПО ПМДР ЗА 2021 Г...
0 лв.
Без данък:0 лв.
Актуализация на предварителната оценка за прилагане на финансовите инструменти по ПМДР 2014-2020..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Втора междинна оценка на Програмата за морско дело и рибарство 2014-2020 г. може да намерите ТУК..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Годишният икономически доклад за 2020 г. за риболовния флот на Европейския съюз (ЕС) предоставя изчерпателен преглед на най-новата налична информация за структурата и икономическите резултати на риболовния флот на държавите-членки на ЕС. Той обхваща периода от 2008 до 2020 г. и включва&nbs..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Доклад  "Синя биоикономика. Ситуационен доклад и перспективи" на Европейската обсерватория на пазара на продукти от риболов и аквакултури (EUMOFA)Вторият ситуационен доклад на EUMOFA от поредицата Синя биоикономика представлява полезен инструмент за тези, които се интересуват от устой..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Докладът за изпълнението на Европейския фонд за морско дело и рибарство (ЕФМДР) представя най-важните постижения, подкрепени от ЕФМДР в целия ЕС. Докладът се основава на данни, предоставени от държавите-членки, отразяващи състоянието на изпълнение на програмите в края на 2019 г. Първите данни, ..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Доклад "Българският риболов и аквакултури в Черно море – икономическо значение, екологично въздействие и природни фактори на влияние"В доклада са представени екологичното състояние на Черно море, черноморските рибни ресурси и други актуални въпроси от сектор "Рибарство и аквакултури". Авто..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Докладът „Европейският пазар за риба – 2021 г.“ на Европейската обсерватория на пазара на продукти и аквакултури (EUMOFA) има за цел да предостави икономическо описание на европейската индустрия на рибарството и аквакултурите. Докладът дава отговор на въпроси, какви видове и количество продукти..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Междинна оценка на Програмата за морско дело и рибарство 2014-2020..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Регионалният план за действие за дребномащабния риболов в Средиземно и Черно море e официално приет в Малта през 2018 г. на конференция, организирана от Генералната комисия по рибарство за Средиземно море (GFCM) към организацията на ООН по прехрана и земеделие (FAO).  Планът е подписан..
0 лв.
Без данък:0 лв.
СБОРНИК С ДОБРИ ЕВРОПЕЙСКИ И НАЦИОНАЛНИ ПРАКТИКИ - 2021 г. ..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Сборник с добри европейски и национални практики 2020 г.Звеното за управление на Националната рибарска мрежа публикува Сборник с добри европейски и национални практики 2020 г., в който са представени ДОБРИ ЕВРОПЕЙСКИ И МЕЖДУНАРОДНИ ПРАКТИКИ, ПРИЛОЖИМИ В БЪЛГАРИЯ.Проучването и анализът на добрит..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Показани 1 от 12 | 13 (2 Страници)