Menu
Кошница

Доклади и анализи
ГОДИШЕН ДОКЛАД ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ ПО ПМДР ЗА 2021 Г...
0 лв.
Без данък:0 лв.
Докладот срещата на върха за дребномащабния риболов (SSF) 2022 г..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Доклад: Изменението на климата и общата политика в областта на рибарството..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Института по океанология към БАН публикува ново проучване върху възстановяването на популацията на мидата Flexopecten glaber. През 2021 г. за първи път от 60-те години на миналия век отново бе установена във водите на българското черноморско крайбрежие популация на вида Flexopecten glaber, ..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Обобщен, сравнителен доклад за нови процеси и маркетингови техники за проектиране, популяризиране и обзор на продукти/услуги в песка-туризма на Морски клъстър България – „Иновации за професионалистите в песка-туризъм дейности“..
0 лв.
Без данък:0 лв.
СБОРНИК С ДОБРИ ЕВРОПЕЙСКИ И НАЦИОНАЛНИ ПРАКТИКИ - 2022 г.
Ново
СБОРНИК С ДОБРИ ЕВРОПЕЙСКИ И НАЦИОНАЛНИ ПРАКТИКИ - 2022 г...
0 лв.
Без данък:0 лв.
Актуализация на предварителната оценка за прилагане на финансовите инструменти по ПМДР 2014-2020..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Втора междинна оценка на Програмата за морско дело и рибарство 2014-2020 г. може да намерите ТУК..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Годишният икономически доклад за 2020 г. за риболовния флот на Европейския съюз (ЕС) предоставя изчерпателен преглед на най-новата налична информация за структурата и икономическите резултати на риболовния флот на държавите-членки на ЕС. Той обхваща периода от 2008 до 2020 г. и включва&nbs..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Годишен икономически доклад за риболовния флот на ЕС за 2022 г...
0 лв.
Без данък:0 лв.
Доклад  "Синя биоикономика. Ситуационен доклад и перспективи" на Европейската обсерватория на пазара на продукти от риболов и аквакултури (EUMOFA)Вторият ситуационен доклад на EUMOFA от поредицата Синя биоикономика представлява полезен инструмент за тези, които се интересуват от устой..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Докладът за изпълнението на Европейския фонд за морско дело и рибарство (ЕФМДР) представя най-важните постижения, подкрепени от ЕФМДР в целия ЕС. Докладът се основава на данни, предоставени от държавите-членки, отразяващи състоянието на изпълнение на програмите в края на 2019 г. Първите данни, ..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Показани 1 от 12 | 19 (2 Страници)