Menu
Кошница

Видео

За да се гарантира, че количествата ще останат устойчиви, Генералната комисия за Средиземно и Черно море (GFCM), стартира  международно проучване на популациите от рапана в Черно море.Елица Петрова e директорът на Института по рибни ресурси, най -старият морски институт във Варна. Тя обяснява, ..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Това видео е първото от поредицата "Богатствата на рибарските райони в България" - кампания на Националната Рибарска Мрежа за популяризиране на природните и културни богатства на рибарските територии в България.Кратка информация за Бяла и антична крепост “Св. Атанас”Бяла е град в Североизточна Б..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Това видео представя рибарския район "Високи Западни Родопи" и Местана инициативна рибарска група МИРГ "Високи Западни Родопи: Батак-Девин-Доспат" и е част от поредицата "Богатствата на рибарските райони в България" - кампания на Националната Рибарска Мрежа за популяризиране на природните и културни..
0 лв.
Без данък:0 лв.
ЕЛЕКТРОННО КАНДИДАТСТВАНЕ ПО ПМДР 2014-2020 В 6 ЛЕСНИ СТЪПКИ Това видео ще ви покаже как да попълните и подадете електронния формуляр за кандидатстване по трите извънредни мерки от ПМДР 2014-2020, насочени към преодоляване на негативните последици от пандемията COVID-19 в сектор "Рибарство и аквакул..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Това видео представя акцентите от проведена информационна среща по Програмата за морско дело и рибарство 2014-2020 с представители на рибарската общност в Балчик. Във видеото се съдържа полезна информация за потенциалните кандидати по ПМДР 2014-2020: по какви мерки може да се кандидатства, кои са пр..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Филмът беше представен от МИРГ „Несебър-Месемврия“ на 19 ноември 2020 г. в експозиционен център „Флора“ Бургас, като част от проявите в рамките на фестивал „Живот сред рибарските мрежи“.Истинските истории на рибарската общност в Несебър разказват от първо лице местните рибари в кр..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Представяне на рибовъдно стопанство "Рибена" ООД в село Златна Пенега, ТетевенФермата "Рибена" ООД в село Златна Панега е собственост на двамата братя Цветелин и Мирослав Велеви, а в производството са ангажирани и други членове на семейството. Карстовият извор Глава Панега е вторият по големина у на..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Това видео съдържа полезна информация за Местна инициативна рибарска група "Поморие" и целите на Стратегията за водено от общностите местно развитие (ВОМР). Ще разберете с какво Стратегията за ВОМР може да помогне за развитието на местната общност в община Поморие...
0 лв.
Без данък:0 лв.
Това видео съдържа важна информация за новия програмен период 2021-2027 по Програмата за морско дело и рибарство. Видеото представя основните стъпки в процеса на програмиране и основните приоритети на Европейския фонд за морско дело и рибарство през следващия програмен период...
0 лв.
Без данък:0 лв.
Годишната среща, проведена на 17-ти септември в столичния Парк хотел „Москва“, беше на тема „Добри практики и управление на риска при изпълнение и отчитане на проекти по Програмата за морско дело и рибарство 2014-2020“. Годишната среща имаше за цел да подпомогне бенефициентите по ПМДР 2014..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Това видео съдържа полезна информация по процедура за подбор на проекти "Инвестиции в преработка и маркетинг в сектора на рибарството и аквакултурите"  на МИРГ "Несебър-Месемврия".От видеото ще научите:Кой и за какви инвестиции може да кандидатства с проект по процедурата?Какви разходи са ..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Показани 1 от 12 | 14 (2 Страници)