Menu
Кошница

Проучвания

Анкета за установяване и анализ на нуждите от обучения на Местнитните инициативни рибарски групи и заинтересованите страни от подхода ВОМР в рибарските райони. Проучването на Националната Рибарска Мрежа стартира в началото на месец Декември 2020 г. и има за цел:Да се установят и анализират ..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Представяне на резултатите от проучване относно въздействието на COVID-19 върху развитието на сектор "Рибарство", проведено сред участниците във втората годишна среща на Националната Рибарска МрежаПрезентацията съдържа обобщени данни за резултатите от проведено проучване сред участниците във вт..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Проучване за въздействието на COVID-19 върху развитието на рибарските райони в страната.ПРОУЧВАНЕТО НА НАЦИОНАЛНАТА РИБАРСКА МРЕЖА ИМА ЗА ЦЕЛ: Да се установи и анализира въздействието на пандемията COVID-19 върху сектор "Рибарство и аквакултури"; Да се оценят предприетите мерк..
0 лв.
Без данък:0 лв.
В продължение на проведеното на 13.12.2021 г. заседание на Тематична работна група „Водено от общностите местно развитие" (ВОМР), Националната Рибарска Мрежа провежда проучване относно прилагането на подхода ВОМР и най-често срещаните предизвикателства, пред които са изправени Местните инициативни р..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)