Menu
Кошница

Комуникация и публичност

ВЪВЕЖДАЩА ПРЕЗЕНТАЦИЯ - ПРЕДСТАВЯНЕ НА НАЦИОНАЛНАТА РИБАРСКА МРЕЖА И ПРЕДСТОЯЩИТЕ ДЕЙНОСТИ ДО КРАЯ НА 2020 Г. Г-н Енчо Иванов, ключов експерт „Водено от общностите местно развитие“ в Звеното за управление на Националната Рибарска Мрежа, представи дейнос..
0 лв.
Без данък:0 лв.
КАМПАНИЯ НА НАЦИОНАЛНАТА РИБАРСКА МРЕЖА "АЗ ПОДКРЕПЯ МЕСТНИТЕ РИБАРИ"ПОСТЕР "АЗ ПОДКРЕПЯМ МЕСТНИТЕ РИБАРИ" - ВИЗИЯ 1ПОСТЕР "АЗ ПОДКРЕПЯМ МЕСТНИТЕ РИБАРИ" - ВИЗИЯ 2Визия 1 е подходяща за разпространение на популярни и често посещавани обществени места на територията на рибарските район..
0 лв.
Без данък:0 лв.
1. ПРЕЗЕНТАЦИЯ ОТ ПЪРВО ЗАСЕДАНИЕ НА ТЕМАТИЧНА РАБОТНА ГРУПА "ИНСТРУМЕНТИ ЗА ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА ПОСЛЕДИЦИТЕ ОТ COVID-19 В РИБАРСКИТЕ РАЙОНИ"Презентацията съдържа информацията за целите и участниците в Тематичната работна група, както и примери за добри международни и национални практики в подкрепа..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Материали от второто заседание на Тематичната работна група на Националната Рибарска Мрежа "Инструменти за преодоляване на последиците от COVID-19 в рибарските райони" - 11.12.2020 г.
Ново
Материали от второто заседание на Тематичната работна група на Националната Рибарска Мрежа "Инструменти за преодоляване на последиците от COVID-19 в рибарските райони" Второто заседание на Тематичната работна група на Националната Рибарска Мрежа "Инструменти за преодоляване на последиците от CO..
0 лв.
Без данък:0 лв.
План за събитията от регионално и местно значение за 2021 година
Ново
План за събитията от регионално и местно значение за 2021 годинаНастоящият План обхваща по-значими събития от регионално и местно значение на тема рибарство, аквакултури, туризъм, морско дело, както и събития и мероприятия, планирани да бъдат проведени през 2021 г. на територията на общините, в коит..
0 лв.
Без данък:0 лв.
ПРЕЗЕНТАЦИЯ НА НАЦИОНАЛНАТА РИБАРСКА МРЕЖА ПО ВРЕМЕ НА ТРЕТАТА ГОДИШНА СРЕЩА НА МРЕЖАТА, ПРОВЕДЕНА НА 15.10.2020 Г. В ГР. СТАРА ЗАГОРАПрезентацията съдържа информация за дейността на Националната Рибарска Мрежа и предстоящите събития и мероприятия до края на 2020 г. ..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Презентация на тема "Стратегическият дневен ред за изследвания и иновации в Черно море - посока 2030 г."- Работна среща на НРМ "Синя икономика и сини иновации"/19.11.2020 г., гр. БургасТемата беше представена от проф. д-р Милен Балтов като част от програмата на Работната среща с представители на на..
0 лв.
Без данък:0 лв.
ПРЕЗЕНТАЦИЯ НА НАЦИОНАЛНАТА РИБАРСКА МРЕЖА НА ТЕМА "ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ФИНАНСИРАНЕ НА ПРОЕКТИ ЗА НАУЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ И ИНОВАЦИИ В ОБЛАСТТА НА СИНЯТА ИКОНОМИКА" Г-жа Силвия Атанасова, ключов експерт „Сътрудничество и иновации“ в Звеното за управление на Националната Рибарска Мрежа, представи концеп..
0 лв.
Без данък:0 лв.
ПРЕЗЕНТАЦИЯ НА ТЕМА „ZERO WASTE МОДЕЛИ ЗА РАЗВИТИЕ НА РИБАРСКИТЕ РАЙОНИ. ДОБРИ ПРАКТИКИ.“ – ТРЕТА ГОДИШНА СРЕЩА НА НАЦИОНАЛНАТА РИБАРСКА МРЕЖАТемата беше представена като част от програмата по втория тематичен панел на Третата годишна среща на Националната Рибарска Мрежа, проведена на 15.10.2020 г..
0 лв.
Без данък:0 лв.
ПРЕЗЕНТАЦИЯ НА НАЦИОНАЛНАТА РИБАРСКА МРЕЖА НА ТЕМА „ВЛИЯНИЕ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ЗЕЛЕН ПАКТ И СТРАТЕГИЯТА "ОТ ФЕРМАТА ДО ТРАПЕЗАТА" ВЪРХУ БЪДЕЩОТО РАЗВИТИЕ НА СЕКТОР „РИБАРСТВО“ Темата е представена по време на Третата годишна среща на Националната Рибарска Мрежа, проведена на 15.10.2020 г. в гр. Ста..
0 лв.
Без данък:0 лв.
ПРЕЗЕНТАЦИЯ НА ТЕМА „МОРСКИЯТ ПРОСТРАНСТВЕН ПЛАН НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ 2021-2035 г. КАТО ИНСТРУМЕНТ НА ИНТЕГРИРАНАТА МОРСКА ПОЛИТИКА – ТРЕТА ГОДИШНА СРЕЩА НА НАЦИОНАЛНАТА РИБАРСКА МРЕЖАВъв втория тематичен панел от програмата на Третата годишна среща на Националната Рибарска Мрежа, проведена на 15.1..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Примерни образци за спазване изискванията за визуализация и публичност можете да намерите тук...
0 лв.
Без данък:0 лв.
Показани 1 от 12 | 19 (2 Страници)