Menu
Кошница

Истории на успеха

Девин се радва на крайречна алея, изградена по Програмата за морско дело и рибарство
Ново
„Жителите и гостите от Девин се радват на алея и детски кът за игри, изградена край брега на живописната река Девинска. Благодарение на средствата, получени от Общината по Програмата за морско дело и рибарство (2014 – 2020 г.)(ПМДР), едно пусто място беше превърнато в привлекателен център за разходк..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Соларни двуезични (на български и английски) табели с информация за биоразнообразието в Черно море са поставени в централната част на село Шкорпиловци в община Долни чифлик. Жителите и гостите на курортното селище могат да научат интересна информация за рибите и други обитатели на морето, като д..
0 лв.
Без данък:0 лв.
В несебърската зала „Мелсас“ се проведе финалната пресконференция – отчет по проект „Рехабилитация/реконструкция и модернизация на рибарско пристанище Северна буна – Несебър“, финансиран по Програма за морско дело и рибарство 2014 – 2020 г.Чрез реконструкцията и модернизацията на пристанищ..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Поморие ще посрещне следващия туристически сезон с плаващ музикален фонтан тип „Водно шоу“. Водната атракция е за над 330 000 лева без ДДС и се реализира по Програмата за морско дело и рибарство 2014 – 2020 г.Чрез иновативна система от ефекти, посредством съвременни енергоефективни решения ..
0 лв.
Без данък:0 лв.
      Проект „Социална мрежа "Високи Западни Родопи"“ на Сдружение "Орфей и Доспат", финансиран по Програма за морско дело и рибарство 2014 -2020 г.  осигурява нова платформа за публичен оторизиран достъп до всички граждани, предоставяне на възможност за споделяне на впечатления,..
0 лв.
Без данък:0 лв.
С подкрепата на Програмата за морско дело и рибарство (ПМДР) 2014-2020 и Местна инициативна рибарска група „Варна - район Аспарухово, Белослав и Аксаково“ ще се реализира иновативен проект за „Син растеж“.На 18.05.2020 г. стартира изпълнението на проект  “Наука, иновации, история и устойчивост ..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Реализацията на проект „Опазване на околната среда, превенция на замърсяването на водните площи и ограничаване на бракониерството на територията на Община Доспат“, финансиран по Програмата за морско дело и рибарство 2014 – 2020 г. /ПМДР/ от стратегията на МИРГ “Високи Западни Родопи: Батак-Деви..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Камено е известно със своите майстори лютиери на гъдулки и създатели на кавали и гайди, като до 1934 г. селището се е наричало Кайлий  За опазването, документирането, представянето и популяризирането на това изключително ценно нематериално културно наследство на кайлии, местното читалище „П..
0 лв.
Без данък:0 лв.
С реализацията на проект, финансиран по Програма морско дело и рибарство 2014 – 2020 г. /ПМДР/ от стратегията на МИРГ „Бургас-Камено“ се изгражда специализиран пристанищен обект за обслужване на риболовни дейности – място за временно укритие на риболовни кораби (покрита лодкостоянка) в акватория..
0 лв.
Без данък:0 лв.
МИРГ „Варна, Район Аспарухово - Белослав - Аксаково“ ще финансира модерен рибен пазар по проект „Облагородяване на обществена зона и изграждане на Общински пазар, включващ сектор за продажба на пресни и преработени риба и аквакултури и лед и риболовен инвентар в гр. Белослав, община Белослав“. Средс..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Кратка информация за проектаПроектът е за организиране и провеждане на специализиран рибен фестивал „Есенни пасажи 2020“, с който да се отдаде почит на един от най-древните и традиционни за града занаяти – рибарството. Рибният фестивал "Есенни пасажи" е проведен през втората половина на месец октомв..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)