Menu
Кошница

Насърчаване на социалното благополучие и културното наследство в районите за рибарство и аквакултури

Номер на проекта: BG14MFOP001-4.025-0004Име на проекта: „Популяризиране на наследството на Черно море“Приоритет на Съюза 4: „Увеличаване на заетостта и териториалното сближаване“Финансиран по: Стратегия за Водено от общностите местно развитие на Местна инициативна рибарско група ..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Номер на проекта: BG14MFOP001-4.008-0001-C03Име на проекта: „Село, обичаи и рибари“Приоритет на Съюза 4: „Увеличаване на заетостта и териториалното сближаване“Финансиран по: Стратегия за Водено от общностите местно развитие на Местна инициативна рибарско група (МИРГ) „Шабла-Кавар..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Поморие ще посрещне следващия туристически сезон с плаващ музикален фонтан тип „Водно шоу“. Водната атракция е за над 330 000 лева без ДДС и се реализира по Програмата за морско дело и рибарство 2014 – 2020 г.Чрез иновативна система от ефекти, посредством съвременни енергоефективни решения ..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Добра национална практика: Проектът, подкрепен от Местна инициативна рибарска група (МИРГ) "Високи Западни Родопи: Батак – Девин - Доспат" включва изграждане на експозиционен рибарски център и разработване на мобилно приложение за предоставяне на информация в полза на рибарските общности и..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Кратка информация за проектаПроектът е за организиране и провеждане на специализиран рибен фестивал „Есенни пасажи 2020“, с който да се отдаде почит на един от най-древните и традиционни за града занаяти – рибарството. Рибният фестивал "Есенни пасажи" е проведен през втората половина на месец октомв..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)