Menu
Кошница

Диверсификация на икономическата дейност в рибарските райони

Номер на проекта: BG14MFOP001-4.008-0001-C03Име на проекта: „Изграждане на морски клуб в рибарско селище „Кария“, община ‚Шабла”Приоритет на Съюза 4: „Увеличаване на заетостта и териториалното сближаване“Финансиран по: Стратегия за Водено от общностите местно развитие на Местна и..
0 лв.
Без данък:0 лв.
От традиционното рибно стопанство, каквото представляват всички зарибени вътрешни водоеми, наемателят на язовир “Клокотница“, „Водно стопанство-Хасково“ АД, успя да направи модерно аквакултурно производство, отговарящо на всички европейски изисквания, което вече осигурява близо 100 тона годишно ..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Ново предприятие за преработка на риба, финансирано по ПМДР
Ново
ЕТ “Океан- Йордан Дончев” е с одобрен проект за закупуване на машини, финансиран по ПМДР 2014-2020, чрез Стратегията на МИРГ-Самоков, който за по-малко от година изгради и оборудва предприятие за преработка на риба.Цеховете са оборудвани с модерни машини за преработка на риба и р..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Кратка информация за проектаПроектът е за организиране и провеждане на специализиран рибен фестивал „Есенни пасажи 2020“, с който да се отдаде почит на един от най-древните и традиционни за града занаяти – рибарството. Рибният фестивал "Есенни пасажи" е проведен през втората половина на месец октомв..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)