Menu
Кошница

Примерни проекти, финансиране чрез СВОМР на МИРГ в България

МИРГ „Варна, Район Аспарухово - Белослав - Аксаково“ ще финансира модерен рибен пазар по проект „Облагородяване на обществена зона и изграждане на Общински пазар, включващ сектор за продажба на пресни и преработени риба и аквакултури и лед и риболовен инвентар в гр. Белослав, община Белослав“. Средс..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Водната кула представлява резервоар за вода, разположен на най-високото място в края на Поморие, като част от водоснабдителната система на града в миналото. Към настоящия момент кулата е нефункционираща поради силно амортизираното си състояние. Кратка информация за проектаПроектът е за рек..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Кратка информация за проектаПроектът е за благоустрояване на парк „Ридо” - III етап чрез изграждане на асфалтов път, изграждане на екстремна велоалея и фитнес на открито за хора в неравностойно положение.Проект  "Благоустрояване на парк „Ридо” - III етап - Изграждане на асфалтов път от съществу..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Кратка информация за проектаПроектът, финансиран по Стратегия за водено от общностите местно развитие (ВОМР) на МИРГ Несебър-Месемврия, е за доставка и монтаж на мултимедийна система за музей “Старинен Несебър”. След реализиране на проекта, музейният екип по иновативен и модерен начин ще представя и..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Кратка информация за проектаПроектът за изграждане на детски кът в с. Звъничево, община Пазарджик цели повишаването на атрактивността и привлекателността на средата на обитаване в селото, чрез създаване на качествена и хармонична среда в полза на рибарските общности и посетителите.Проектът е финанси..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Кратка информация за проектаПроектът цели създаване на нова туристическа атракция, чрез възстановяване на рибовъдно стопанство в с. Фотиново, община Батак. Инвестицията ще предостави възможност на туристите да се запознаят с техниките за отглеждане на аквакултури и да практикуват риболов на сладково..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Кратка информация за проектаПроектът е за изграждане на Морски клуб в рибарско селище Кария, община Шабла. Проектът цели да насърчи социалното благополучие, намаляването на бедността и икономическото развитие в територията на МИРГ Шабла-Каварна-Балчик, чрез инвестиции в подобряване средата на живот...
0 лв.
Без данък:0 лв.
Най-древният поминък по морето - рибарството, и историята на уникалното рибарско селище „Ченгене скеле“ край Бургас ще оживеят в голям етнографски комплекс. Кратка информация за проектаПроектът предвижда развитие и популяризиране на териториалната уникалност на рибарско селище „Ченгене скеле“ и..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Кратка информация за проектаПроектът е за организиране и провеждане на специализиран рибен фестивал „Есенни пасажи 2020“, с който да се отдаде почит на един от най-древните и традиционни за града занаяти – рибарството. Рибният фестивал "Есенни пасажи" е проведен през втората половина на месец октомв..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Кратка информация за проектаПроектът цели създаване на "Морски образователен център" в народно читалище (НЧ) “Васил Левски - Галата 1927”, което ще съдейства за подобряване и модернизиране на културната инфраструктура, както и повишаване на качеството на живот на територията на Община Варна, район А..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)