Menu
Кошница

Насърчаване на социалното благополучие и културното наследство в районите за рибарство и аквакултури


Добра европейска практика:  Aqua-Solidaire - проект на френска МИРГ в подкрепа на рибарската общност за справяне с негативните ефекти от COVID-19
Ново
Кратка информация за добрата практикаПандемията COVID-19 оказва негативен ефект върху сектор "Рибарство и аквакултури", който продължава да търпи значителна загуба на оборот. За да се справи с последиците от пандемията, малка група рибари и рибовъди доброволно доставят прясна риба на местните рестор..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Добра европейска практика: MEET - мрежата от защитени зони в Средиземноморския регион налага нови стандарти в развитието на екотуризма
Ново
MEET представлява мрежа от защитени зони, работещи заедно за опазване на природното и културно богатство на регионите в Средиземно море, като едновременно с това мрежата промотира нов модел за екотуризъм посредством разработване на висококачествени продукти за екотуризъм и иновативни инструменти за ..
0 лв.
Без данък:0 лв.
“Младите хора могат лесно да се влюбят в морето, лодките и риболова. С тези обучителни курсове, младите хора откриват спецификата на местните рибарски традиции и важността на културните стойности на местното рибарство. Те за първи път осъзнаха, че рибарството и аквакултурите могат да станат тяхна пр..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Обща стойност на допустимите разходи по проекта: 31 780 евро                                                                  &nbs..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)