Menu
Кошница

Диверсификация на икономическата дейност в рибарските райони

Добра европейска практика: Местен рибар в Латвия е подкрепен от Местната инициативна рибарска група да разнообрази дейността си чрез създаване на нови туристически услуги в района
Ново
Добра практика от Латвия: Проектът, подкрепен от Местна инициативна рибарска група (МИРГ) „Северно Курземе“, е за разнообразяване на икономическата дейност на местен рибар чрез създаване на нови туристически услуги в района на Северно Курземе.Държава: ЛатвияОбща стойност на допустимите разходи по пр..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Добра европейска практика: Полска Местна инициативна рибарска група насърчава консумацията на местна риба и повишава осведомеността за опазване на околната среда в рибарския район
Ново
Добра практика от Полша: Проектът, подкрепен от Местна инициативна рибарска група (МИРГ) има за цел да насърчи консумацията на местна риба и да повиши осведомеността за опазване на околната среда в рибарския район.Кратко описание на добрата практика:Местната инициативна рибарска група (МИРГ) "Нашата..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Добра практика от Полша: Проектът е за диверсификация на икономическата дейност на рибовъдно  стопанство чрез превръщането му в процъфтяващ център за туризъм и отдих в община Нарол, Полша.Държава:ПолшаОбща стойност на допустимите разходи по проекта:245 000 евроБезвъзмездна финансова помощ: ..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Добра европейска практика: Проект за създаване на първото културно пространство в Ирландия, което се основава на местното рибарско наследство и се превръща в една от най-големите атракции в рибарския район
Ново
Добра практика от Ирландия: Проектът, подкрепен от Местна инициативна рибарска група (МИРГ) “Северозападен район“, е за създаване на аквариум за посещение на туристи, който се превръща в първото културно пространство в Ирландия, основано на местното рибарско наследство.Държава: ИрландияОбща сто..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Иновативен проект, реализиран в Португалия: Пилотният проект е за разработване на иновация в областта на производството на етерични масла от морски растения и е реализиран в периода 06.2019 - 06.2020 г. Създателят на компанията "Quinta Quanta", Mario Pedro, решава да развие бизнес в сферата на произ..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Добра практика от Дания -  Проектът за вътрешнотериториално сътрудничество между Местни инициативни рибарски групи (МИРГ) и Местни инициативни групи (МИГ) в района Лимфьорд спомага за справяне с местните предизвикателства и постигане на местните икономически и екологични цели, като създава нова..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Добра практика от Испания - проект за диверсификация на икономическите дейности в рибарския район в рамките на Морския и сухоземния национален парк на Атлантическите островиОфициално наименование на проекта:Mar das Illas                                     Държава: ИспанияОбща стойност на допустимит..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Добра практика от Португалия – проект за диверсификация на икономическите дейности в рибарския район АлгарвеОфициално наименование на проекта:Observação de Cetáceos no Algarve                                   ..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Официално наименование на проекта: Σχέδιο Χορηγιών για Εκσυγχρονισμό των Κέντρων Εστίασης και Αναψυχής (Ψαροταβέρνες)Държава: КипърОбща стойност на проекта: 769 345 евроЕвропейско финансиране: 154 845 евроНационално съфинансиране: 154 845 евроСъфинансиране от бенефицие..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Marielle Philip от Франция разработва иновативна технология за производство на екологична кожа за дрехи, чанти и обувки от отпадъчната кожа на рибитеОфициално наименование на проекта:FEMER peau marine                                                                                                  ..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Диверсификация на икономическата дейност на рибарите чрез производство на риболовни принадлежности и многофункционални мрежиОфициално наименование на проекта:Püünistetöökoja ehitus                                &n..
0 лв.
Без данък:0 лв.
"Haliotika - градът на рибата" е модерен интерактивен център във Франция, който пренася посетителите в света на морския риболов. Haliotika е посетителски център, който предлага разнообразни атракции, уъркшопове, изложби и обучителни семинари за деца и възрастни. Центърът привлича над..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)