Menu
Кошница

Добавяне на стойност и насърчаване на иновациите

Добра практика за ефективно управление на рибните записи, реализирана в рамките на проект, финансиран чрез  прилагане на подхода Водено от общностите местно развитие в регион Бретан, ФранцияОфициално наименование на проекта: Telecapêche             ..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Добра европейска практика: Местна инициативна рибарска група в Литва подпомага развитието на малка местна семейна компания чрез инвестиции в добавяне на стойност към продуктите от риболов и аквакултури
Ново
Добра практика от Литва - проектът за развитие на бизнес в областта на дребномащабния риболов и аквакултурите в района на МИРГ "Западна Литва" е жизненоважна част от икономическото развитие на региони Клайпеда и Приекуле в ЛитваДържава: ЛитваОбща стойност на допустимите разходи по проекта:121 001 ев..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Кратка информация за добрата практика PLASTIX е датска компания, производител на зелена пластмаса за кръговата икономика.Цел на проекта "reTRAWL"Разширяване на мащаба на иновативна технология за рециклиране, която трансформира използваните морски отпадъци във висококаче..
0 лв.
Без данък:0 лв.
В Малага дребномащабният риболов представлява по-голямата част от местния риболовен флот. Въпреки това, високите цени на горивата и ниското качество на двигателите на лодките са заплаха за устойчивото развитие на сектор рибарство в района.Местната инициативна рибарска група (МИРГ) в Малага работи за..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Кратко описание на иновативния проект:Проектът е насочен към устойчивото и отговорно управление на морските ресурси чрез прилагане на принципите на кръговата икономика. В рамките на проекта се разработва хидролизиран колаген (нов вид желатин) от странични рибни продукти, а именно от остатъчната кожа..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Пилотен проект за производство на етерични масла от морски растения, реализиран с подкрепата на подхода ВОМР в Португалия
Ново
Иновативен проект, реализиран в Португалия: Пилотният проект е за разработване на иновация в областта на производството на етерични масла от морски растения и е реализиран в периода 06.2019 - 06.2020 г. Създателят на компанията "Quinta Quanta", Mario Pedro, решава да развие бизнес в сферата на произ..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Пилотен проект, реализиран с подкрепата на ЕФМДР в Дания: Иновации на борда на кораба помагат за скъсяване веригата на доставка на миди
Ново
Добра практика от Дания: Проектът, реализиран от датска компания в периода 06.2016 - 05.2018 г., включва разработване, проектиране и тестване на иновативна машина, която води до значително подобряване процеса на обработка и пакетиране на миди, скъсява веригата на доставка и намалява екологичния отпе..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Официално наименование на проекта: Σχέδιο Χορηγιών για Εκσυγχρονισμό των Κέντρων Εστίασης και Αναψυχής (Ψαροταβέρνες)Държава: КипърОбща стойност на проекта: 769 345 евроЕвропейско финансиране: 154 845 евроНационално съфинансиране: 154 845 евроСъфинансиране от бенефицие..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Добра практика от Португалия за създаване на къси вериги за доставка на риба и морски дарове Официално наименование на проекта: „O Cabaz do Mar“                                                                                                                             Държава:ПортугалияОбща стойност..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)