До 8 ноември българските компании могат да се  регистрират за Уебинар  "Кръгова икономика: Възможности за МСП". Събитието се организира от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП). То е част от много такива, посветени на темата за кръговата икономика и е съвместно с Филандския иновационен фонд - Sitra, посолство на Филандия и Cleantech Bulgaria.

Уебинарът ще се проведе на 10 ноември 2021 г. от 9,30 часа, като в него ще участват лектори от финландската агенция за насърчаване на бизнеса Business Finland и Финландската асоциация за кръгова икономика - Finnish Circular Economy Assocoation.

Ще бъдат представени презентации относно най-интересните финландски компании в областта на кръговата икономика, сред които Lindstrom България, която триумфира на наградите на Forbes България в категорията "Услуги" тази година. Представител на Финландската компания Konecranes също ще представи успешни бизнес практики в сферата на кръговата икономика.

Участниците в семинара ще имат възможността да се включат и в практически уъркшоп (онлайн) с експерти от Финландския иновационен фонд - Sitra на 23 ноември 2021 г.

Регистрация може да направите ТУК.