Menu
Кошница

9-10 ноември 2023 г.: MariMatch Europort 2023 – събитие за намиране на партньори

9-10 ноември 2023 г.: MariMatch Europort 2023 – събитие за намиране на партньори
Ново
9-10 ноември 2023 г.: MariMatch Europort 2023 – събитие за намиране на партньори
0 лв.
Без данък: 0 лв.

Marimatch, международното морско B2B събитие за намиране на партньори, организирано от Enterprise Europe Network, е фокусирано върху международното сътрудничество за ускоряване на иновациите. Събитието предлага възможност за бързи срещи 1:1 с нови бизнес партньори. Регистрирането на уебсайта на MariMatch позволява на посетителите и изложителите да се представят и да запазят срещи с други участници в панаира.

 

Профил на участниците

Събитието е насочено към всички посетители и изложители на Europort, които търсят възможности в областта на международното сътрудничество и иновациите. Независимо дали са установени МСП, важни водещи фирми, стартиращи компании, изследователски институти или техни клонове. Списъка на участниците включва: собственици на кораби, мениджъри на корабостроителници, корабни дизайнери, мениджъри на флотове, корабни брокери, технически инженери, военноморски архитекти и всички други морски професионалисти, които участват в корабостроенето, ремонта или конверсията. И не на последно място производителите и доставчиците, които са активни в корабостроенето, ремонта и конверсията и всички морски подсистеми и услуги.

MariMatch 2023 е уникална възможност за установяване на нови трансгранични контакти и много ефективен международен форум за среща с потенциални бизнес партньори, проучване на всички видове възможности за сътрудничество. MariMatch предлага:

- добавена стойност към вашето участие в Europort;

- достъп до голямо разнообразие от подходящи МСП, производители на оригинално оборудване, доставчици и заинтересовани страни в областта на научните изследвания и иновациите, като начинаещи в технологиите, академични среди и изследователски институти;

- избор и потвърждение на срещи лице в лице предварително чрез онлайн каталог;

- Фокусирани 20-минутни срещи.

 

Участието е безплатно, с подкрепата Enterprise Europe Network, но се изисква регистрация: https://marimatch-europort-2023.b2match.io

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha