Menu
Кошница

Презентации от събития

    

На 26.05.2022 г. в град Несебър, Сол Несебър Ризорт,  се проведе шеста годишна среща на Националната Рибарска Мрежа. Темата на форума беше „Устойчивост и рентабилност на дребномащабния крайбрежен риболов и аквакултури“ и имаше за цел да събере на едно място представ..
0 лв.
Без данък:0 лв.
На 27.05.2022 г. в град Несебър, Сол Несебър Ризорт,  се проведе Заседание на тематична работна група „Сътрудничество“ на тема: „Ефективно управление и приключване на проектите по ПМДР“ и имаше за цел да повиши капацитета на заинтересованите страни за изпълнение, отчитане и м..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Презентационни материали -  Тематични хибридни обучения на тема: „Изграждане на капацитет и подготвителни действия в подкрепа на  разработването и бъдещото изпълнение на стратегиите за Водено от  общностите местно развитие"
Ново
Тематични хибридни обучения на тема: „Изграждане на капацитет и подготвителни действия в подкрепа на  разработването и бъдещото изпълнение на стратегиите за Водено от  общностите местно развитие" се проведе на 28-29.09.2023 г. в гр. Варна, Хотел "AQUA". Програмата и презентациите, пре..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Годишна среща на Националната Рибарска мрежа на тема: "Водено от общността местно развитие и синята икономика" се проведе на 29.06.2023 г. в гр. Варна, Хотел "AQUA". Програмата и презентациите, представени по време на събитието, можете да намерите по-долу.ПРОГРАМА - Годишна среща на Националнат..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Заседание на Тематична работна група „Сътрудничество“ на тема: „Предизвикателства при планирането на следващия програмен период“ се проведе на 28.10.2022 г. в гр. Пловдив, Община Пловдив, Хотел "Гранд Хотел Пловдив". Програмата и презентациите, представени по време на събитието, можете да намери..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Обучение, свързано с подхода ВОМР, разработването на новите стратегии и функциите на МИРГ се проведе на 12.09.2022 г. в гр. Велико Търново, , Хотел "Премиер". Програмата и презентациите, представени по време на събитието, можете да намерите по-долу.ПРОГРАМА -ОБУЧЕНИЕ,СВЪРЗАНО С ПОДХОДА ВОМР, РАЗР..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Обучение, свързано с подхода ВОМР, разработването на новите стратегии и функциите на МИРГ, придобити умения и опит се проведе на 13.09.2022 г. в гр. Велико Търново, , Хотел "Премиер". Програмата и презентациите, представени по време на събитието, можете да намерите по-долу.ПРОГРАМА - ОБУЧЕНИЕ,СВЪ..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Осма Годишна среща на Националната рибарска мрежа на тема: „Социално включване, добавена стойност и промотиране на териториите“ се проведе на 27.10.2022 г. в гр. Пловдив, Община Пловдив, Хотел "Гранд Хотел Пловдив". Програмата и презентациите, представени по време на събитието, можете да намерит..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Презентационни материали - Подходът ВОМР – изграждане на капацитет и подготвителни действия се проведе на 13.03.2023 г. в гр. София, Астория Гранд Хотел. Програмата и презентациите, представени по време на събитието, можете да намерите по-долу.ПРОГРАМА - „Подходът ВОМР – изграждане на капацитет..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Представяне на отворените за прием компенсаторни мерки в сектор „Рибарство“, свързани с войната в Украйна се проведе на 13.03.2023 г. в гр. София, Астория Гранд Хотел. Програмата и презентациите, представени по време на събитието, можете да намерите по-долу.ПРОГРАМА - Представяне на отворените ..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Седма Годишна среща на Националната рибарска мрежа на тема: „Платформата за умна специализация на ЕС (Smart Specialisation Platform)“ се проведе на 31.08.2022 г. в с. Равда, община Несебър, Хотел "Емералд Ризорт". Програмата и презентациите, представени по време на събитието, можете да намерите..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Презентационни материали - Тематични хибридни обучения на тема: „Изграждане на капацитет и подготвителни действия в подкрепа на разработването и бъдещото изпълнение на стратегиите за Водено от общностите местно развитие"
Ново
Тематични хибридни обучения на тема: „Изграждане на капацитет и подготвителни действия в подкрепа на  разработването и бъдещото изпълнение на стратегиите за Водено от  общностите местно развитие" се проведе на 02-03.10.2023 г. в гр. Русе, Хотел „Бистра и Галина”. Програмата и презента..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Показани 1 от 12 | 47 (4 Страници)