Menu
Кошница

Истории на успеха

В ДЕВИН ОТВОРИ ВРАТИ РАБОТИЛНИЦА ЗА ИЗРАБОТВАНЕ НА РИБОЛОВНИ ПРИНДЛЕЖНОСТИ, ФИНАНСИРАНА ПО ПМДР
Ново
В гр. Девин официално стартира първата работилница за изработване на риболовни принадлежности и за ремонт на други приспособления за риболовен туризъм. Работилницата е създадена по проект на Сдружение на ловците и риболовците „Ловно-рибарско дружество“ Девин, финансиран по Програма за морско дел..
0 лв.
Без данък:0 лв.
„Жителите и гостите от Девин се радват на алея и детски кът за игри, изградена край брега на живописната река Девинска. Благодарение на средствата, получени от Общината по Програмата за морско дело и рибарство (2014 – 2020 г.)(ПМДР), едно пусто място беше превърнато в привлекателен център за разходк..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Изградиха дребномащабна инфраструктура за безопасен достъп в яз. Батак със средства по ПМДР
Ново
Приключиха дейностите по проект "Плаващи кейове Острова" Язовир Батак, финансиран по процедура чрез подбор на проекти BG14MFOP001-4.114 МИРГ "ВЗР:Батак-Девин-Доспат" Мярка 7.1 "Подкрепа за инфраструктура и услуги, свързани с малките рибарски стопанства и туризма, в полза на малки риба..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Соларни двуезични (на български и английски) табели с информация за биоразнообразието в Черно море са поставени в централната част на село Шкорпиловци в община Долни чифлик. Жителите и гостите на курортното селище могат да научат интересна информация за рибите и други обитатели на морето, като д..
0 лв.
Без данък:0 лв.
В несебърската зала „Мелсас“ се проведе финалната пресконференция – отчет по проект „Рехабилитация/реконструкция и модернизация на рибарско пристанище Северна буна – Несебър“, финансиран по Програма за морско дело и рибарство 2014 – 2020 г.Чрез реконструкцията и модернизацията на пристанищ..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Община Камено реализира проект по ПМДР за археологическия и туристически обект Русокастро
Ново
Проект „Местните общности в подкрепа на културния туризъм „Пурпурната крепост на Югоизтока” е финансиран по договор № МДР-ИП-01-126/23.09.2022 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програма за морски дело и рибарство 2014-2020 г., по процедура за подбор на проекти BG14MFOP001-4.09..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Поморие ще посрещне следващия туристически сезон с плаващ музикален фонтан тип „Водно шоу“. Водната атракция е за над 330 000 лева без ДДС и се реализира по Програмата за морско дело и рибарство 2014 – 2020 г.Чрез иновативна система от ефекти, посредством съвременни енергоефективни решения ..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Посетителският център „Поморийско езеро“ – напълно оборудван за наблюдение на птици по проект по ПМДР
Ново
Географското разположение на Поморийското солено езеро е именно причината там да се срещат 297 различни вида птици. Част от тях могат да се наблюдават в обновения посетителски център. Обектът е изцяло оборудван с модерна техническа база по проект „Подобряване и използване на екологичните даденост..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Представиха резултатите по проект: „Насърчаване развитието и популяризирането на рибарството на територията на община Поморие“, финансиран по ПМДР
Ново
На заключителна пресконференция представиха резултатите по проект „Насърчаване развитието и популяризирането на рибарството на територията на община Поморие“. На пресконференцията бе отчетено изпълнението на основните дейности по проекта – организирането и провеждането на две издания на „Рибен ф..
0 лв.
Без данък:0 лв.
      Проект „Социална мрежа "Високи Западни Родопи"“ на Сдружение "Орфей и Доспат", финансиран по Програма за морско дело и рибарство 2014 -2020 г.  осигурява нова платформа за публичен оторизиран достъп до всички граждани, предоставяне на възможност за споделяне на впечатления,..
0 лв.
Без данък:0 лв.
С подкрепата на Програмата за морско дело и рибарство (ПМДР) 2014-2020 и Местна инициативна рибарска група „Варна - район Аспарухово, Белослав и Аксаково“ ще се реализира иновативен проект за „Син растеж“.На 18.05.2020 г. стартира изпълнението на проект  “Наука, иновации, история и устойчивост ..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Реализацията на проект „Опазване на околната среда, превенция на замърсяването на водните площи и ограничаване на бракониерството на територията на Община Доспат“, финансиран по Програмата за морско дело и рибарство 2014 – 2020 г. /ПМДР/ от стратегията на МИРГ “Високи Западни Родопи: Батак-Деви..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Показани 1 от 12 | 16 (2 Страници)