Menu
Кошница

Насърчаване на социалното благополучие и културното наследство в районите за рибарство и аквакултури

Номер на проекта: BG14MFOP001-4.025-0004Име на проекта: „Популяризиране на наследството на Черно море“Приоритет на Съюза 4: „Увеличаване на заетостта и териториалното сближаване“Финансиран по: Стратегия за Водено от общностите местно развитие на Местна инициативна рибарско група ..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Номер на проекта: BG14MFOP001-4.008-0001-C03Име на проекта: „Село, обичаи и рибари“Приоритет на Съюза 4: „Увеличаване на заетостта и териториалното сближаване“Финансиран по: Стратегия за Водено от общностите местно развитие на Местна инициативна рибарско група (МИРГ) „Шабла-Кавар..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Община Камено реализира проект по ПМДР за археологическия и туристически обект Русокастро
Ново
Проект „Местните общности в подкрепа на културния туризъм „Пурпурната крепост на Югоизтока” е финансиран по договор № МДР-ИП-01-126/23.09.2022 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програма за морски дело и рибарство 2014-2020 г., по процедура за подбор на проекти BG14MFOP001-4.09..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Поморие ще посрещне следващия туристически сезон с плаващ музикален фонтан тип „Водно шоу“. Водната атракция е за над 330 000 лева без ДДС и се реализира по Програмата за морско дело и рибарство 2014 – 2020 г.Чрез иновативна система от ефекти, посредством съвременни енергоефективни решения ..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Посетителски център по рибарство и морско дело е новият културно-исторически атракцион на Поморие
Ново
В Поморие бе открит Посетителски център по рибарство и морско дело. Бившата водна кула в града бе изцяло реновирана и се превърна в красива морска атракция, както за жителите, така и за гостите на града. Дейностите по иновативния проект са финансирани по Договор за безвъзмездна финансова помощ, ..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Добра национална практика: Проектът, подкрепен от Местна инициативна рибарска група (МИРГ) "Високи Западни Родопи: Батак – Девин - Доспат" включва изграждане на експозиционен рибарски център и разработване на мобилно приложение за предоставяне на информация в полза на рибарските общности и..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Кратка информация за проектаПроектът е за организиране и провеждане на специализиран рибен фестивал „Есенни пасажи 2020“, с който да се отдаде почит на един от най-древните и традиционни за града занаяти – рибарството. Рибният фестивал "Есенни пасажи" е проведен през втората половина на месец октомв..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)