Menu
Кошница

Добри практики при провеждане на информационни кампании

Община Аксаково създаде платформа «Дигитален център “Син растеж”» по проект „Дигитален информационно образователен център „Син растеж““, BG14MFOP001-4.053-0001- С01 по процедура BG14MFOP001-4.053 „МИРГ ВБА мярка 3.1.1. „Екологична и устойчива рибарска област“ по ПМДР. Платформата позв..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Номер на проекта: BG14MFOP001-4.025-0004Име на проекта: „Популяризиране на наследството на Черно море“Приоритет на Съюза 4: „Увеличаване на заетостта и териториалното сближаване“Финансиран по: Стратегия за Водено от общностите местно развитие на Местна инициативна рибарско група ..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Представиха резултатите по проект: „Насърчаване развитието и популяризирането на рибарството на територията на община Поморие“, финансиран по ПМДР
Ново
На заключителна пресконференция представиха резултатите по проект „Насърчаване развитието и популяризирането на рибарството на територията на община Поморие“. На пресконференцията бе отчетено изпълнението на основните дейности по проекта – организирането и провеждането на две издания на „Рибен ф..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Проект по ПМДР предоставя информация в сферата на туризма и реализира добива на рибаритеv
Ново
Приключиха дейностите по проект: “Напред – назад през уикенда на територията на МИРГ Варна”, финансиран от Стратегията за Водено от общностите местно развитие  на МИРГ „Варна, район Аспарухово-Белослав-Аксаково“ чрез Програмата за морско дело и рибарство 2014-2020 г. Общият бюджет на проекта ..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Кратко информация за добрата практика Проектът е финансиран по Програма за морско дело и рибарство 2014-2020, Процедура за подбор на проекти № BG14MFOP001-5.009 Планове за производство и предлагане на пазара Номер на проекта: BG14MFOP001-5.009-0001-C03Наименование на проекта: ..
0 лв.
Без данък:0 лв.
В периода от 18 до 22 октомври 2020г. се проведе информационна кампания в градовете Шабла, Каварна и Балчик, целяща да се популяризират дейностите в рамките на проект „Повишаване на осведомеността по въпроси на околната среда, с участието на рибари, във връзка с опазването и възста..
0 лв.
Без данък:0 лв.
КАМПАНИЯ НА НАЦИОНАЛНАТА РИБАРСКА МРЕЖА "АЗ ПОДКРЕПЯ МЕСТНИТЕ РИБАРИ"ПОСТЕР "АЗ ПОДКРЕПЯМ МЕСТНИТЕ РИБАРИ" - ВИЗИЯ 1ПОСТЕР "АЗ ПОДКРЕПЯМ МЕСТНИТЕ РИБАРИ" - ВИЗИЯ 2Визия 1 е подходяща за разпространение на популярни и често посещавани обществени места на територията на рибарските район..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Кратка информация за проектаПроектът е за организиране и провеждане на специализиран рибен фестивал „Есенни пасажи 2020“, с който да се отдаде почит на един от най-древните и традиционни за града занаяти – рибарството. Рибният фестивал "Есенни пасажи" е проведен през втората половина на месец октомв..
0 лв.
Без данък:0 лв.
“Черноморски улов” ООД е стартираща компания, която е създадена през 2019 г. с мисията да преобърне остарелите представи за българската морска храна, работейки активно за налагането на отговорния и щадящ риболов в Черно море. Компанията си поставя за цел да създава и популяризира рибни продукти от Ч..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)