Menu
Кошница

Добри национални практики

В ДЕВИН ОТВОРИ ВРАТИ РАБОТИЛНИЦА ЗА ИЗРАБОТВАНЕ НА РИБОЛОВНИ ПРИНДЛЕЖНОСТИ, ФИНАНСИРАНА ПО ПМДР
Ново
В гр. Девин официално стартира първата работилница за изработване на риболовни принадлежности и за ремонт на други приспособления за риболовен туризъм. Работилницата е създадена по проект на Сдружение на ловците и риболовците „Ловно-рибарско дружество“ Девин, финансиран по Програма за морско дел..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Община Аксаково създаде платформа «Дигитален център “Син растеж”» по проект „Дигитален информационно образователен център „Син растеж““, BG14MFOP001-4.053-0001- С01 по процедура BG14MFOP001-4.053 „МИРГ ВБА мярка 3.1.1. „Екологична и устойчива рибарска област“ по ПМДР. Платформата позв..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Изградиха дребномащабна инфраструктура за безопасен достъп в яз. Батак със средства по ПМДР
Ново
Приключиха дейностите по проект "Плаващи кейове Острова" Язовир Батак, финансиран по процедура чрез подбор на проекти BG14MFOP001-4.114 МИРГ "ВЗР:Батак-Девин-Доспат" Мярка 7.1 "Подкрепа за инфраструктура и услуги, свързани с малките рибарски стопанства и туризма, в полза на малки риба..
0 лв.
Без данък:0 лв.
МУЛТИМЕДИЕН ПРОДУКТ С ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОСНОВНИТЕ МАШИНИ, ИНСТРУМЕНТИ И МАТЕРИАЛИ, НЕОБХОДИМИ ЗА НАПРАВАТА НА РИБОЛОВНИ ПРИНАДЛЕЖНОСТИ
Ново
Любителите на риболова могат да се запознаят с мултимедиен продукт, представящ кратка информация за основните машини, инструменти и материали, необходими за направата на риболовни принадлежности и различните им видове ремонти.Дигиталното помагало представя по лесен и достъпен начин информац..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Ново предприятие за преработка на риба, финансирано по ПМДР
Ново
ЕТ “Океан- Йордан Дончев” е с одобрен проект за закупуване на машини, финансиран по ПМДР 2014-2020, чрез Стратегията на МИРГ-Самоков, който за по-малко от година изгради и оборудва предприятие за преработка на риба.Цеховете са оборудвани с модерни машини за преработка на риба и р..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Община Камено реализира проект по ПМДР за археологическия и туристически обект Русокастро
Ново
Проект „Местните общности в подкрепа на културния туризъм „Пурпурната крепост на Югоизтока” е финансиран по договор № МДР-ИП-01-126/23.09.2022 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програма за морски дело и рибарство 2014-2020 г., по процедура за подбор на проекти BG14MFOP001-4.09..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Посетителски център по рибарство и морско дело е новият културно-исторически атракцион на Поморие
Ново
В Поморие бе открит Посетителски център по рибарство и морско дело. Бившата водна кула в града бе изцяло реновирана и се превърна в красива морска атракция, както за жителите, така и за гостите на града. Дейностите по иновативния проект са финансирани по Договор за безвъзмездна финансова помощ, ..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Посетителският център „Поморийско езеро“ – напълно оборудван за наблюдение на птици по проект по ПМДР
Ново
Географското разположение на Поморийското солено езеро е именно причината там да се срещат 297 различни вида птици. Част от тях могат да се наблюдават в обновения посетителски център. Обектът е изцяло оборудван с модерна техническа база по проект „Подобряване и използване на екологичните даденост..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Представиха резултатите по проект: „Насърчаване развитието и популяризирането на рибарството на територията на община Поморие“, финансиран по ПМДР
Ново
На заключителна пресконференция представиха резултатите по проект „Насърчаване развитието и популяризирането на рибарството на територията на община Поморие“. На пресконференцията бе отчетено изпълнението на основните дейности по проекта – организирането и провеждането на две издания на „Рибен ф..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Проект по ПМДР подкрепя местния рибарски сектор във Варненско
Ново
Проектът "Напред - назад през уикенда на територията на МИРГ Варна" се финансира по процедура- BG14MFOP001-4.053 “Екологична и устойчива рибарска област" - Местна инициативна рибарска група (МИРГ) "Варна, район Аспарухово - Белослав - Аксаково“, по Програмата за морско дело и рибарство 2014-2020..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Проект по ПМДР предоставя информация в сферата на туризма и реализира добива на рибаритеv
Ново
Приключиха дейностите по проект: “Напред – назад през уикенда на територията на МИРГ Варна”, финансиран от Стратегията за Водено от общностите местно развитие  на МИРГ „Варна, район Аспарухово-Белослав-Аксаково“ чрез Програмата за морско дело и рибарство 2014-2020 г. Общият бюджет на проекта ..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Проектът на Местна инициативна рибарска група (МИРГ) „Високи Западни Родопи: Батак – Девин – Доспат“ развива туристически атракции на територията на  Община Батак, чрез възстановяване на рибовъдното стопанство в с. Фотиново с финансовата подкрепа на Програмата за морско дело и рибарство..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Показани 1 от 12 | 28 (3 Страници)