Menu
Кошница

Инфраструктурни подобрения за развитие на рибарските райони

Christer Wannebro е бил свиневъд от 25 години. През 2018 г. селскостопанските му постройки се нуждаят от ремонт, а той изпитва силно желание да започне нещо ново в професионален план. През същата година Christer Wannebro участва в семинар за кръгова аквакултура във ферма и решава да опита. Ако н..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Добра практика от Испания: Проектът, подкрепен от Местна инициативна рибарска група (МИРГ) „Източна Астурия“, превръща Рибарската асоциация "Bustio" в първата организация в Испания, която се захранва изцяло от възобновяеми енергийни източници за своите наземни операции.  Държава: ИспанияОбща стойнос..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Добра практика от Германия: Проектът, подкрепен от Местната инициативна рибарска група (МИРГ) „Южен Лайпциг“, е за подобряване на риболовните дейности и развитие на местния туризъм, чрез превръщането на бивша мина за добив на въглища в професионална „риболовна база“ в района на езерото "Störmthal" в..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Добра практика от Германия: Проектът, подкрепен от Местна инициативна рибарска група (МИРГ) "Шлай - Балтийско море“, има за цел да подпомогне развитието на дейността на местни рибари чрез разширяване и реконструкция на риболовни съоръжения и опазване на културното наследство в рибарския район Шлай.Д..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Добра практика от Полша: Проектът, подкрепен от Местна инициативна рибарска група (МИРГ) „Северно Кашуби“, е за монтиране на експериментална вятърна турбина в местна инженерна компания, с което спомага за въвеждане на ново местно енергийно снабдяване и води до насърчаване на икономическата диверсифи..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Добра практика от Дания: Проектът, подкрепен от Местна инициативна рибарска група (МИРГ) „Датски малки острови – Småøerne“, цели стимулиране на местния бизнес и увеличаване на привлекателността на пристанището на остров Агерсо чрез реставриране на изоставената корабостроителница в рибарския район.Дъ..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Добра практика от Румъния: Проектът, подкрепен от Местна инициативна рибарска група (МИРГ) “Олт“, е за създаване на рибен пазар в малкото градче Корабия, което спомага за развитието на дребномащабния риболов в рибарския район.Държава: РумънияБезвъзмездна финансова помощ:594 320 евроЕвропейско ф..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Добра практика от Швеция: Проектът е за подобряване и развиване на местното пристанище в района „Hästholmen“ в съответствие с нуждите и възможностите на местната рибарска общност.Държава:ШвецияОбща стойност на допустимите разходи по проекта:1 700 000 евроБезвъзмездна финансова помощ: 1 700 000 ..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)