Menu
Кошница

Добавяне на стойност и насърчаване на иновациите

Добра европейска практика: Иновативни инвестиции в устойчиви технологии за синя икономика
Ново
КРАТКО ОПИСАНИЕ НА ИНВЕСТИЦИЯТА В УСТОЙЧИВИ ТЕХНОЛОГИИ ЗА СИНЯ ИКОНОМИКА Днес офшорният вятър произвежда чиста електроенергия, която се конкурира и понякога е по-евтина от съществуващата технология, базирана на изкопаеми горива.Това е история за безспорно европейско технологично и промишлено..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Проект, финансиран от ЕК.ПредисторияПри риболовът винаги съществува известна степен на непредсказуемост и несигурност. Това важи както за професионалните риболовци, така и за ентусиастите. Когато хвърлят мрежите или въдицата си, те никога не знаят дали и какво могат да уловят.За професионалните ..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Добра практика от Ирландия: Проектът, подкрепен от Местна инициативна рибарска група (МИРГ) „Североизточен район“, спомага за подобряване на методите за преработка на стриди, намаляване на консумацията на енергия и намаляване на генерираните при производството отпадъци.Държава: ИрландияОбща сто..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Добра практика от Италия: Проектът, подкрепен от Местна инициативна група (МИГ) "Гаргано", цели засилване на свързаността между производителите на рибни продукти, кулинарния сектор и частните потребители чрез създаване на мобилно приложение "Pesca Mia" („Моят риболов“).Държава: ИталияБезвъзмезд..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Добра практика от Германия: Проектът, подкрепен от Местна инициативна рибарска група (МИРГ) „Крайбрежието на Балтийско море“, има за цел да подпомогне развитието на устойчивия риболов по немското крайбрежие на Балтийско море чрез ангажиране на местните рибари в разработването и тестването на природо..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Добра практика от Естония: Проектът, подкрепен от Местна инициативна рибарска група (МИРГ) „Hiiukala“, има за цел да подпомогне развитието на дейността на местен рибар чрез създаване на нови съоръжения за преработка на прясна риба на остров Хийумаа в Естония, което от своя страна води и до създаване..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Добра практика от Испания: Проектът, подкрепен от Местна инициативна рибарска група (МИРГ) “Arousa“, е за разработване на цифрова платформа за улесняване и подобряване на ежедневното управление, контрол и планиране на дейностите в сектора на ракообразните в рибарския район Галисия.Държава: Испа..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Добра практика от Финландия: Проектът, подкрепен от Местна инициативна рибарска група (МИРГ) „Източна Финландия“, е за създаването на мобилно приложение за финландски рибари, извършващи риболов във вътрешността на страната, с което да регистрират своя улов.Държава:ФинландияБезвъзмездна финансова пом..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Добра практика от Франция: Проектът, подкрепен от МИРГ „Arcachon“, е за създаване на Асоциация на морските работодатели, която улеснява обмяната на опит и работна сила между секторите на рибарството и аквакултурите, и по конкретно фермите за отглеждане на стриди.Държава: ФранцияОбща стойност на..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Добра практика от Ирландия: Проектът, подкрепен от МИРГ „Южен район“, е за разработване на модул за соларно осветление на отдалечен рибарски кей, който подобрява условията за работа и безопасността на труда на местните рибари.Държава:ИрландияБезвъзмездна финансова помощ: 4 491,90 евроЕвропейско..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Добра практика от Испания: Проектът, подкрепен от Местна инициативна рибарска група (МИРГ) „Мурсия“, е за създаване на първото училище по ветроходство за хора с увреждания в Испания.Държава: ИспанияОбща стойност на допустимите разходи по проекта:20 008,40 евроЕвропейско финансиране (ЕФМДР):&nbs..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Добра практика от Полша: Проектът, подкрепен от Местна инициативна рибарска група (МИРГ) има за цел да насърчи консумацията на местна риба и да повиши осведомеността за опазване на околната среда в рибарския район.Кратко описание на добрата практика:Местната инициативна рибарска група (МИРГ) "Нашата..
0 лв.
Без данък:0 лв.
Показани 1 от 12 | 34 (3 Страници)