20 СЕПТЕМВРИ 2022 г.: Стартиращо онлайн събитие на FAMENET

FAMENET (Мрежа за наблюдение, оценка и местна подкрепа на риболова и аквакултурите), организира официалното събитие за стартиране на онлайн комуникациите, което ще се проведе следващата седмица във вторник, 20 септември (9.00 – 15.00 ч. централноевропейско време)

Чрез поредица от пленарни заседания и сесии това събитие е уникална възможност да се съберат заинтересованите страни, за да обсъдят прилагането на ЕФМДР и ЕФМДРА и поддържащата роля, която FAMENET има и ще продължи да играе. Ще бъдат предоставени и възможности за намиране на партньори, развитие на мрежи и обсъждане на сътрудничество. Окончателният дневен ред на събитието е достъпен тук.

Събитието ще се проведе в платформата Let's Get Digital. След като се регистрирате – ще получите индивидуални идентификационни данни за вход по имейл. Моля, обърнете внимание, че само един потребител може да влезе в платформата с един набор от идентификационни данни – ако имате колеги, които също биха искали да се присъединят към събитието – те трябва да се регистрират, за да получат свои собствени идентификационни данни.

За да се регистрирате за събитието, моля, последвайте този линк:

https://live.letsgetdigital.com/2742-famenetlaunchevent/registration

/1/e014b13bd098e585beee41195c31733d/iframe/